NOVA LISTA TZ Poreča priprema vodič kroz najbolje lokalne restorane, barove, vina, ulja, hranu…Evo kako se prijaviti
Turistička zajednica grada Poreča raspisala je natječaj za ocjenjivanje i izbor restorana, konoba, vinara, maslinara, proizvođača sira i meda, slastičarnica, barova i autohtonih suvenirnica koji posluju na području Grada Poreča. The Besto of Poreč bit će klasifikacija najkvalitetnije gastronomske i turističke ponude namijenjena turistima i lokalnoj publici.
adsense_content_v3
“Cilj je posjetiteljima ali i lokalnom stanovništvu Poreštine ponuditi kvalitetnu informaciju o eno-gastronomskoj ponudi prema kriterijima izvrsnosti, te dodatno promovirati autentični sadržaj kroz već afirmiranu turističku ponudu uz podizanje kvalitete i obogaćenje turističke ponude na području Grada Poreča – Parenzo,” stoji u priopćenju TZ Poreč. Natječaj je otvoren od 01. srpnja do 15. srpnja 2021. godine.
Na natječaj se mogu prijaviti poduzetnici iz slijedećih kategorija.
Restorani / konobe u potkategorijama;
- Restorani
- Agroturizam / konoba
- Gourmet objekti specijalizirani za određenu vrstu hrane /usluge
- Plažni objekti
Vinari
Maslinari
Proizvođači sira
Proizvođači meda
Slastičarne
Barovi u potkategorijama;
- Coffee bars
- Cocktail/ beach bar
- Special Bars
- Night Bars
Eko
Autohtone suvenirnice s ponudom etno/gastro
& More – Ostale kategorije, za one koji se ne pronalaze u nekoj od gore navedenih.
Uvjeti za prijavu kandidata su:
- Subjekt mora imati uredno poslovanje i biti registriran za sve oblike djelatnosti kojima se bavi u kategoriji u kojoj se natječe;
- Mora poslovati najmanje jednu godinu prethodno prijavi na predmetni natječaj;
- Subjekt mora zadovoljavati minimalne tehničke uvjete za sve oblike djelatnosti kojima se bavi u kategoriji u kojoj se natječe.
Kandidati se prijavljuju popunjavanjem obrasca koji se palje na e mail adresu office@myporec.com naslovom „The Best of Poreč“.
Žiri će kandidate provjeriti na terenu i prema pravilniku za ocjenjivanje odrediti koji će ući u The Best of Poreč. Klasifikacija će biti objavljena u brošuri. Detalje o prijavama i pravilima ocjenjivanja možete provjeriti OVDJE.


